The Danish Girl

Kristianstad

Måndag 29 November

Fotograf: Press

Berättelsen om den danska kvinnan Lili Elbe, som genomgick en könskorrigerande operation, bygger på romanen The Danish Girl av den amerikanska författaren David Ebershoff och den efterföljande Hollywoodfilmen med samma namn. Holstebro Dansekompagni har som de första någonsin erhållit rättigheterna att tolka denna rörande roman till en dansföreställning. Tillsammans med Tim Rushton skapar HDK en poetisk och berörande föreställning som griper tag i den vackra och starka berättelsen.

Längd: 2 tim 20 min inkl. 20 min paus.

För biljetter, maila nedanstående email-adress eller ring 044-125820.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
kristianstad.tf@riksteatern.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Måndag 29 November 19:00 Kristianstad Kristianstad Teater
Läs mer hos arrangören

Taggar