Triple-bill supernights: 2x Frédéric Gies + Ania Nowak

Malmö

Fredag 24 September - Lördag 25 September

Fotograf: Press

I en triple bill-superkväll på Inkonst ges två världspremiärer av Frédéric Gies. Med “Terpsichore in Scorpio – Deposition” firar Gies sitt 30-årsjubileum som dansare genom att använda sig av de sediment som blivit kvar av danser hen har dansat eller sett. De konserverade och förmultnande dansmaterial som bevarats i hens kropp blir till näringsrik jord för nya danser. I ”Hope: Chiron in Aries, Recital #2” hänger sig fem dansare åt rituella, påhittade folkdanser som fungerar som trollformler för att frambringa hopp efter en katastrof.

Längd: ca tre timmar totalt.

Under kvällen ges även Ania Nowaks “To the aching parts! (manifesto)”.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 24 September 18:00 Malmö Inkonst Biljetter
Lördag 25 September 18:00 Malmö Inkonst Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar