Motsatser – Barnens scen

Malmö

Lördag 25 September - Måndag 27 September

Fotograf: Press

En ösig föreställning om motsatser med Embla Dans & Teater. Här är vägen viktigare än målet! På sin resa från förskolegården in till barnen stöter dansarna på ett myller av motpoler av olika slag. I alla väder och på ett lekfullt och humoristiskt sätt utforskas de många sidorna av motsatta beteenden. En värld som inte bara är svart eller vit utan en värld där livet är klurigare än så.

Längd: ca 45 minuter.

Föreställningen spelas både inomhus (25 sep) och utomhus (27 sep). Inomhusföreställningen bokas genom Kulturcentralen (se länk). Utomhusföreställningarna är kostnadsfria, men bokas via telefonnumret nedan.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
040-709 91

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 25 September 14:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Måndag 27 September 09:15 Malmö Barnens scen (utomhus)
Måndag 27 September 10:45 Malmö Barnens scen (utomhus)
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar