DansFunk: Beyond Access

Malmö

Torsdag 18 November

Fotograf: Jenny Baumgartner

En internationell konferens om hur vi skapar möjligheter för att få fler koreografer och dansare med funktionsvariationer att skapa och utvecklas konstnärligt på egna villkor. Under konferensen tittar vi på de kulturpolitiska strategier som finns för en ökad tillgänglighet till kultur. Hur ser det ut nationellt och på andra håll i Europa? Vad kan vi lära av varandra? 

Beyond Access är en heldagskonferens och äger rum mellan 09:30 och 16:30 den 18 november. Den är en del av DansFunk Festival 3.0.

Anmäl dig till konferensen via kontaktuppgifter nedan. Lunch och fika ingår. Antalet platser är begränsat. Om du uteblir utan att ha avbokat din plats debiteras du 300 kr. Du kan också välja att medverka digitalt genom VIMEO.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
dialog@skanesdansteater.se / 0703-44 58 11

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 18 November 09:30 Malmö Skånes Dansteater
Läs mer hos arrangören

Taggar