5 Degrees – Twisted Feet

Kungsbacka

Lördag 22 Januari

Fotograf: Johnny Kääpä

FAMILJEFÖRESTÄLLNING FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID

Med kraftfulla dansnummer och övertygelsen att sprida ett viktigt budskap tar sig streetkompaniet Twisted Feet an den stora utmaningen – att förändra vår framtid.

I Twisted Feets föreställning 5 Degrees är mänskligheten på väg mot sin undergång. Klimathotet har besannats och det ångar av gaser och blossar rök. Det är nu jorden skälver under människans framfart. I denna dystopiska värld får vi frossa i Twisted Feets danstalang i en oförglömlig kväll som behandlar en av vår tids mest brännande angelägenhet – klimatfrågan. Föreställningen kombinerar kultur och forskning med den senaste tekniken. Tillsammans med projektioner och ljuseffekter förkroppsligar dansarna framtiden med sorg och hoppfullhet.

5 Degrees är en fartfylld show om att ta ett steg i riktning för en hållbar framtid. En konstnärlig profil med en igenkännbar fusion mellan det teatraliska scenspråket och streetdansens medryckande visuella kraft. Du kan förvänta dig hänsynslös intensitet och skärpa tillsammans med ett viktigt budskap om klimatförändringarna och vår framtid på jorden. Kom och upplev urban scenkonst med kraft att förändra.

Längd: 70 min

Pris: 100-200 kr

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 22 Januari 18:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören

Taggar