VÅR DAG

Kävlinge

Söndag 23 Januari

Fotograf: Søren Meisner

Hur låter Skåne? Hur dansar Skåne? VÅR DAG är en föreställning som letar fram ljuden och rörelserna som gömmer sig i Sveriges sydligaste landskap. Det är också en föreställning om ljuset. Hur det påverkar och fyller oss med energi. VÅR DAG är en dansupplevelse som omsluter och väcker upptäckarlust. En stund fylld av ljus och färg när den skånska vintern är som mörkast och gråast. 

Längd: ca 30 minuter.

Biljettpris 100kr/person. Förköp av biljetter sker hos Nilsson & Son – TV AB, Mårtensgatan 7, som nås via telefonnr 046-732466. Biljetter säljes också i biljettkassan med början 1 timme före föreställningens början.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
046-732466

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 23 Januari 14:00 Kävlinge Kävlinge Kulturscen
Söndag 23 Januari 15:00 Kävlinge Kävlinge Kulturscen
Söndag 23 Januari 16:00 Kävlinge Kävlinge Kulturscen
Söndag 23 Januari 17:00 Kävlinge Kävlinge Kulturscen
Läs mer hos arrangören

Taggar