Baba Karam

Malmö

Lördag 9 Juli

Välkommen till den queera dansföreställningen Baba Karam. Tre performers och en DJ bjuder upp till dans och berättelser om queera dansminnen över hela värden.

Välkommen till den queera dansföreställningen ”Baba Karam – genom Jamileh och Khordadian”. En specialversion för Sommarscen av och med den queerfeministiska konstgruppen Ful! Baba Karam utgår ifrån den populära iranska dansformen med samma namn, en dans med rötterna i de iranska familjefester som brukar kallas för mehmooni.

Tre dansare och en DJ bjuder upp till dans och berättelser om queera dansminnen över hela värden. Rörelserna har hämtats direkt från hemmadansarna själva som har fått i uppdrag att bidra med filmer från deras egna fester.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 9 Juli 19:00 Malmö Pildammsteatern
Läs mer hos arrangören

Taggar