Inside Out

Malmö

Tisdag 12 Juli

En lekfull, poetisk och kraftfull dansduett med två män om vänskap och tillit. Inside Out bjuder in till en personlig resa från de sprudlande ögonblicken till de dunkla och komplexa känslorna. Vem är utanför och vem är innanför?

En lekfull, poetisk och kraftfull dansduett med två män om vänskap och tillit. Inside Out bjuder in till en personlig resa från de sprudlande ögonblicken till de dunkla och komplexa känslorna. Vem är utanför och vem är innanför?

En upplevelse som skapar möjlighet till öppna samtal om vänskap, integritet, gränser, andlighet och normbrytande frågor.

Försök inte förstå – kom och upplev!

Rekommenderad ålder: 9-12 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 12 Juli 15:00 Malmö Cronhielmsparken
Tisdag 12 Juli 19:00 Malmö Varvsparken Västra hamnen
Läs mer hos arrangören

Taggar