Malmö Dance Week x Clara Bajado

Malmö

Torsdag 3 November

Fotograf: Soulexpression

Vad händer när våra rytmiska kroppar slutar röra sig till musik? Var hittar vi vår metronom i livet för att få våra vanor att bli vårt fantasifulla språk? Det här stycket utforskar hur våra kreativa sinnen bygger en unik lekplats utifrån våra vanliga livsmönster.

Malmö Dance Week och Iver är initiativtagarna bakom projektet där tre dansare under ledningen av koreografen Clara Bajado skapar en föreställning med premiär under Malmö Dance Week.

Clara Bajado
Clara är en pionjär inom både House Dance community och på hiphop scenen. Hon har varit lärare och mentor för många etablerade dansare på scenen i dag och har mer än 20 års erfarenhet som artist, evenemangsproducent och koreograf.

Hon är född, uppvuxen och utbildad i Paris med ett filippinskt arv. Efter flera år på resande fot bosatte sig Clara i London i början av 2000-talet där hon skapade Indahouse för att främja House kulturen, både dansen och musiken.

Clara är mån om att dansarnas egna och individuella stil får sätta sin prägel på både skapandet såväl som på framträdandet.

Malmö Dance Week X Clara Bajado är ett samarbete med Dansstationen

Koreograf: Clara Bajado
Initiativtagare
Dansare: Emina Mustagrudic, Kántor Mátyás, Viviane Tanzmeister
Foto: Soulexpression

Ljudvolymen i föreställningen är avsedd för personer över 12 år.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
info@dansstationen.nu, 040-10 01 50

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 3 November 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar