School of Rock

Kristianstad

Söndag 2 Oktober - Lördag 29 Oktober

Barn/Familj MusikTeater

UnderhållningsPatrullen sätter nu upp musikalen School of Rock som har gjort succé på Broadway och i West End. För manus står Julian Fellowes, för sångtexterna Glenn Slater och för musiken Andrew Lloyd Webber. I huvudrollen som Dewey Finn ses det nya stjärnskottet Tobias Johansson som studerat på Balettakademin i Stockholm och Performing Art School i Göteborg. Rollen som rektorn Rosalie Mullins spelas av Miranda Engholm, Josef Isaksson gör rollen som Ned och Tilda Strid gör rollen som hans flickvän Patty. Bland de medverkande ser vi också Kristianstads David Rix och Amelie Haegeman.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
kristianstad.tf@riksteatern.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 2 Oktober 15:00 Kristianstad Teatern Biljetter
Lördag 29 Oktober 19:00 Kristianstad Teatern Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar