I själva verket – Björn Säfsten

Varberg

Torsdag 1 December

Fotograf: Riksteatern

Hur skapas koreografi? Ett solo, en monolog, en dans och en föreläsning.

Koreografen och dansaren Björn Säfsten och Riksteatern bjuder in till ett personligt, finurligt och visuellt slående perspektiv på vad dans kan vara. Föreställningen I själva verket är ett tankeväckande universum av personliga iakttagelser, minnen och tankar kring koreografi och rörelse.

Varifrån kommer rörelserna i den samtida dansen, hur kan de tolkas och finns det ett rätt sätt att förstå dans? Under många års samtal med människor i Sverige kring dans och koreografi, mellan föreställningar, under workshops och i fika-rummet, växte idén hos koreografen och dansaren Björn Säfsten att skapa en föreställning som undersöker och gestaltar publikens frågeställningar kring dans.

I själva verket är på samma gång ett solo, en monolog, en dans och en entusiasmerande föreläsning.

Pris: 65-150 kr
Längd: 60 min

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 1 December 19:00 Varberg Teater Halland Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar