Kroppsklubben – FOF

Malmö

Söndag 18 September

FOF – föreställningen om fittan snippan

FOF – föreställningen om fittan snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för mellanstadiet och deras vuxna. Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord: Varför är just denna kroppsdel så laddad? Varför är ett ord om kroppsdelen okej och ett annat inte?

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fitta och avdramatiserar dess laddning när vi blir fitta med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöker vi hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest. Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder KROPPSKLUBBEN in till FOF – föreställningen om fittan snippan.

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
biljettcenter@malmolive.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 18 September 13:00 Malmö Malmö Live Biljetter
Söndag 18 September 15:00 Malmö Malmö Live Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar