Big Bang – Jenny Larsson

Kungsbacka

Onsdag 22 Mars

Ett dansverk som utforskar eufori.

Fem performance-artister förenas på scenen i Big Bang, där dans, musik, video, spoken word och sång tillsammans får utforska vägen fram.

Under pandemin började Jenny Larsson drömma om olika danser för scenen. Koncept, sammansättningar, teman som fladdrade förbi när hon skulle somna. De här olika danserna representerar eufori, protest, uthållighet, sorg, exorcism, livskraft, m.m. Hon ligger och tänker på de här danserna och att det måste finnas ett sätt att kombinera dem för scenen, som en cabaret, eller ett street art event, där de olika delarna förenas genom en Master of Cermony som leder eventet framåt/uppåt mot nya oanade höjder. Mikrofonen står där på scenen som en röd tråd genom hela verket, redo att serva den som behöver lätta sitt hjärta eller vill orkestrera publiken till gemensam aktion.

Men mest tänker hon på eufori, med det här dansverket vill hon undersöka vad det betyder för henne och för andra. Hur uppnår vi eufori och personlig njutning? Kan de olika konstarterna medverka och samarbeta för att höja en performance-upplevelse.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 22 Mars 19:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar