Rule – Unruly Gang

Kungsbacka

Fredag 17 Februari

Fotograf: Daniela Spiroska

En korsning mellan dancehall och afro med råa moves och explosiv dans till häftiga sounds.

Unruly Gang föreställning RULE berör, inspirerar och förmedlar en kraft och puls som ingen kommer att glömma.

Kingston, Jamaica, viadukten vid Spanish Town Road. Tisdagsnatten har hunnit övergå i soluppgång, men ännu dånar det ur högtalarna som står stackade på varandra. Volymen maxas ur festens massiva soundsystem och de svettdränkta kropparna tar åter sats för dans.

Föreställningen samlar dansare från hela världen för att dela sin kärlek till dancehall. Med inte mindre än åtta handplockade dansare presenteras dancehallscenens crème de la crème. Till ett medryckande soundtrack och med obeveklig attityd serverar Unruly gang en korsning mellan dancehall och afro, och med kompromisslös energi och råa moves möter vi tablåer av explosivt storslagen dans.

Ålder: alla

Längd: 55 minuter

Pris: 100-200 kr

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 17 Februari 19:00 Kungsbacka Kungsbacka Teater
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar