The Dropouts – Skånes Dansteater/Jo Strømgren

Falkenberg

Lördag 15 April

Fotograf: Jacob Stage

Skånes farligaste cirkus där allt kan hända i en dansföreställning från 8 år.

Välkommen till Skånes farligaste cirkus. Det är inte lätt att göra cirkus. Oftast får bara de som gör samma gamla nummer, på samma gamla sätt, vara med i gänget och bli artister. De som tänker annorlunda måste sluta och bli något annat. Men inte nu längre.

Skånes farligaste cirkus har anlitat de ovanligaste talangerna och skapat en föreställning där allt kan hända. För visst är det mycket mer spännande att se lejonet som äter sin tämjare, knivkastaren som träffar sin assistent och akrobaten som faller i golvet. På riktig cirkus handlar det inte om att vara bäst, utan om att vara modigast.

Skånes Dansteater presenterar ett nytt samarbete med norska koreografen Jo Strømgren.

Ålder: barn och familjer, rekommenderad från 8 år

Pris: 100-200 kr

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 15 April 18:00 Falkenberg Falkhallen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar