Öppen repetition av föreställningen Sinnes – Viktor Fröjd

Malmö

Lördag 25 Mars

Välkomna på öppen repetition av föreställningen Sinnes.
”Sinnes” är ett pågående verk där Viktor Fröjd bjuder in danskonstnärer för att tillsammans upptäcka varandras världar – genom rörelse och samtal – i nuet. Verket utgår ifrån dessa möten och vad som kan tänkas komma ur utforskandet av varandras sinnlighet.
Tänk en talkshow, en dansuppvärmning, ett möte och en föreställning i ett. Viktor Fröjds nya verk är något däremellan. Med sinne för rörelsens kraft utforskas sinnenas fulla potential genom unika möten. I ”Sinnes” får vi kika in bakom kulisserna, in i dansarnas förhållande till dans.
Hur mottaglig kan en tunga som känt tusen smaker vara? Behöver örat som fått höra miljoner ljud vila? Kan ögat som sett så mycket upptäcka något mer? Är själva livskänslan ett sinne för sig?

Malmö Scenfest (f.d Teaterns Dag) är en heldag av gratis scenkonst då det bjuds på föreställningar, öppna repetitioner, utställningar och workshops för barn och vuxna i alla åldrar runt om i Malmö och hela programmet är gratis!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 25 Mars 12:00 Malmö Dansstationen
Lördag 25 Mars 14:00 Malmö Dansstationen
Läs mer hos arrangören

Taggar