UNTZ BABY UNTZ – MYKA

Malmö

Onsdag 22 Februari - Torsdag 23 Februari

En interaktiv dansföreställning där bas och techno möter barnkalas!

Här är möjligheten för dig och ditt barn att upptäcka technons magiska värld och fira dansgolvets euforiska gemenskap tillsammans.

Med inspiration från 90-talets ravekultur och principen PLUR, (peace, love, unity, respect), placerat i klubbrummets värld av puls, rök och neonljus föds UNTZ BABY UNTZ – en varm och fluffig technofamning som vill inspirera den unga publiken att ta sina första steg in i techno- och dansvärlden.

UNTZ BABY UNTZ är familjeföreställningen för publik i åldrarna 6 månader till 100 år! Här bjuder vi in bebisar som stora barn med deras vuxna och vänner till en lustfylld upplevelse där publiken kan röra sig fritt tillsammans i gruppen eller genom ensamdans. Ingen ska behöva växa upp utan techno!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Onsdag 22 Februari 11:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Onsdag 22 Februari 13:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Torsdag 23 Februari 11:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Torsdag 23 Februari 13:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar