Krax krax – Minna Krok Dans (Malmö Sommarscen)

Malmö

Tisdag 25 Juli - Lördag 29 Juli

Möt ett gäng glada, rytmiska, dansanta samt något förvirrade typer som förundras av allt omkring dem. Och som är mycket intresserade av fåglar. Är de själva fåglar? Var kom de ifrån? Vart är de på väg? Allt vi vet är att dessa knasiga varelser bjuder på en både rolig och rytmisk show och kraxig sång.

Krax Krax är en dansföreställning skapad för att tåla alla väder. Solsken och regn, snö och vind. Den handlar om att vara tillsammans och att vara ensam, om att samarbeta och vara kreativ, om att bygga ett hem tillsammans.

Det Stockholmsbaserade danskompaniet Minna Krook Dans har i över 20 år turnerat i hela landet med dansföreställningar för barn, och har även spelats på festivaler i Marocko, Danmark, Finland, Polen, Kamerun, Luxemburg och USA. Nu ska de kraxa i Malmös parker.

För barn cirka 2-9 år.

Sommarscen Malmö är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad. Målsättningen är att väcka nyfikenhet för scenkonst i alla dess former. Runt 130 programpunkter med en mångfald av upplevelser för alla åldrar.
Gemensamt för alla arrangemang är att de alltid äger rum utomhus och att det alltid är fri entré.

 

 

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 25 Juli 10:00 Malmö Rörsjöparken
Tisdag 25 Juli 14:00 Malmö Risebergaparken
Onsdag 26 Juli 10:00 Malmö Päronskogen i Gröndal
Onsdag 26 Juli 14:00 Malmö Tyelseparken
Torsdag 27 Juli 10:00 Malmö Grönalund i Limhamn
Torsdag 27 Juli 14:00 Malmö Mellanhedsparken
Fredag 28 Juli 10:00 Malmö Videdalsparken
Fredag 28 Juli 14:00 Malmö Hermodsdalsparken
Lördag 29 Juli 14:00 Malmö Beijers park
Läs mer hos arrangören

Taggar