THIS IS NOT A RELIGION – Bobbi Lo Produktion

Malmö

Torsdag 31 Augusti - Lördag 2 September

Fotograf: Alexandra Bergman

Bobbi Lo Produktion bjuder in till en interaktiv dansföreställning där du genom svindlande dans får uppleva gemenskap med kollektivet. Bli upplyft och överlämna dig till gemenskapens trygghet. Sömlöst förändras struktur och form och din intuition sätts på spel. Denna involverande dansföreställning är en oväntad upplevelse där ens föreställningar om en själv ställs på ända.

THIS IS NOT A RELIGION, ett interaktivt dansverk och tredje delen i Bobbi Lo Produktions trilogi om makt och maktmissbruk. Ett verk som skapar plats för den komplexa dualiteten mellan kollektivet och individen. Sju dansare välkomnar dig och tar vänligt men bestämt kommandot. De leder dig genom 45 minuter samvaro, i en minutiöst koreograferad blandning av rörelse, röst och oerhört välkomponerade toner. Men oroa dig inte! Detta är ingen religion…

Föreställningen vänder sig till publik från 13 år och uppåt.

 

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 31 Augusti 19:00 Malmö Bastionen Biljetter
Fredag 1 September 19:00 Malmö Bastionen Biljetter
Lördag 2 September 18:00 Malmö Bastionen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar