Carpe Diem …eller när är det försent att starta punkband? – S.O.J Scenkonstproduktion

Turnerande föreställning

Måndag 9 Oktober - Lördag 6 April

Fotograf: S.O.J. Scenkonstproduktion, Imre Zsibrik

”Bandmedlemmar sökes…” Att bara sätta in kontaktannonsen hade varit nervöst. De hade alla tre gått och burit på en dröm, var och en på sitt håll. Men av olika anledningar hade det aldrig riktigt blivit av. Ingen av dom hade någonsin vågat, men nu hade deras inre punkare fått nog. Det är nu eller aldrig! Det var dags att starta ett band.

Det ligger något djupt allmänmänskligt i att gå genom livet med en dröm om ”någonting annat”. Men vad händer när drömmen ska bli verklighet? När den släpas ut i ljuset och ställs mot omvärldens krav och förväntningar – och, inte minst, den egna förmågan? När det urvattnade visdomsordet på sovrumsväggen plötsligt ska levas upp till? I föreställningen Carpe Diem följer vi tre människors väg mot förverkligandet av den gemensamma drömmen: att starta ett eget punkband.

I skärningspunkten mellan dans, teater och musik skapas ett dynamiskt utrymme med plats för såväl skratt och dramatik som existentiella frågor.

Musiken är skriven av Magnus Börjeson i nära samarbete med ensemblen, med inspiration från punk, krautrock och äggkartongsklädda replokaler.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Måndag 9 Oktober 18:00 Malmö Moomsteatern, Folkets hus, Olof Palmes plats 1 Biljetter
Tisdag 31 Oktober 19:00 Landskrona Landskrona Teater Biljetter
Lördag 6 April 19:00 Landskrona Landskrona Teater Biljetter
Läs mer hos arrangören

Taggar