Farliga fiskar – Bobbi Lo Produktion

Malmö

Lördag 28 Oktober

Fotograf: Finnur Justinussen

Dansföreställningen Farliga Fiskar är en abstrakt och äventyrlig berättelse som drar paralleller mellan ett surrealistiskt universum, vår tids klimatproblem, kolonisering och identitet. Vad händer när barn själva får bestämma vad de vill se på scen? I Farliga Fiskar har årskurs 4 från Litlaskuli i Torshavn varit experter och ett konstnärligt team från hela Norden har rättat sig efter vad de vill se på scen…

Farliga Fiskar utspelar sig i ett multidimensionellt universum där alla heter Kim och de är helt lika. Kim’arna reser från planet till planet och stannar på varje planet tills den går under.

I denna föreställning har de ankommit till planeten Mars, där de blivit fångade i ett underligt hus, som vid första ögonkastet bara liknar ett streck. När de kommer ut ur huset upplever de en värld fylld av Aliens, i kollisionen mellan Kim’arna och aliens sker det oväntade..

Målgrupp: 6-12 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 28 Oktober 15:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar