Sinnes – Viktor Fröjd

Malmö

Tisdag 21 November - Onsdag 22 November

Koreografen och dansaren Viktor Fröjd bjuder in till en blandning av en talkshow, ett möte och en dansföreställning. Sex danskonstnärer upptäcker varandras världar tillsammans – genom rörelse och samtal. En intim upplevelse av det råa, det nödvändiga och det ärliga.

Med Sinnes fortsätter Fröjd att utforska tematiken från föreställningen Festen. Det mänskliga, sociala och dansandet som känns. Med en stark tro på att den sociala kraften är just mötet, inte bara dansare emellan, utan också med publiken – det som skapar den verkligt meningsfulla upplevelsen.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 21 November 19:30 Malmö Dansstationen Biljetter
Onsdag 22 November 18:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar