Stor prick, liten prick – Memory Wax

Turnerande föreställning

Lördag 13 April - Lördag 27 April

Fotograf: Imre Zsibrik

Med inspiration av den japanska konstnären Yayoi Kusamas universum av prickar bjuder Memory Wax in till en suggestiv danskonstföreställning. Tillsammans upptäcker vi det lilla i det stora och det stora i det lilla. Vi vågar ta steget in i det okända var kreativiteten och leken är våra livlinor. De tar oss framåt, bakåt, inåt och utåt. Vi lär känna oss själva och vår omvärld, vårt eget fantastiska universum.

Om bubblande prickar och runda ljud
Om svarta hål och busiga fläckar
Om innanför och utanför
Om litenhet och storhet
Om dig och mig, ditt och mitt
Om stor prick, liten prick

Föreställningen är skapad i samarbete med Svedala kommuns bibliotek och deras projekt ”Läs med alla sinnen”. Ett projekt som syftar till att undersöka hur barns språk och fantasi kan få näring ur berättelser och upplevelser i samarbete med scenkonsten.

Målgrupp: 4-6 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 13 April 14:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Lördag 20 April 11:00 Svedala Svedala bibliotek Biljetter
Lördag 27 April 11:00 Bara Bara bibliotek Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar