Stor prick, liten prick – Memory Wax

Malmö

Lördag 13 April

Fotograf: Imre Zsibrik

Med inspiration av den japanska konstnären Yayoi Kusamas universum av prickar bjuder Memory Wax in till en suggestiv danskonstföreställning. Tillsammans upptäcker vi det lilla i det stora och det stora i det lilla. Vi vågar ta steget in i det okända var kreativiteten och leken är våra livlinor. De tar oss framåt, bakåt, inåt och utåt. Vi lär känna oss själva och vår omvärld, vårt eget fantastiska universum.

Om bubblande prickar och runda ljud
Om svarta hål och busiga fläckar
Om innanför och utanför
Om litenhet och storhet
Om dig och mig, ditt och mitt
Om stor prick, liten prick Föreställningen är skapad i samarbete med Svedala kommuns bibliotek och deras projekt ”Läs med alla sinnen”. Ett projekt som syftar till att undersöka hur barns språk och fantasi kan få näring ur berättelser och upplevelser. Vad händer när de får uppleva dans, musik och konst, och hur de funderar när de själva får bearbeta det de sett eller hört i en egen skapande process.

Målgrupp: 4-6 år

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 13 April 14:00 Malmö Barnens scen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar