The game – Holstebro Dansekompagni

Malmö

Lördag 27 April

Fotograf: Søgaard Film

DANSLÖRDAG på Skånes dansteater – gästspel av Holstebro Dansekompagni

Med inspiration från ungdomars egna berättelser bjuder danska Holstebro Dansekompagni på en dansupplevelse om prestationskrav för publik 10-13 år.

I dansföreställningen The Game guidas du och fyra dansare, som pjäser i ett stort brädspel, genom livets spel av en spelmästare. Med inspiration från ungdomars egna berättelser bygger föreställningen på de prestationskrav och den ångest som påverkar många unga människor idag. Längs föreställningens gång och i det efterföljande samtalet med dansarna lyfts sätt att förhålla sig till olika typer av press och ångest. The Game stryker inte medhårs, utan tar unga på allvar och skapar plats för deras storslagna tankar och omslutande upplevelser.

OM KOREOGRAFERNA
Bobbi Lo Produktion, bestående av koreograferna Lava Magnusson och Michael Tang har hyllats för sina nyskapande och lyhörda föreställningar för ung publik som turnerat bland annat i hela Norden. Hösten 2023 hade samproduktionen THIS IS NOT A RELIGION premiär som var en samproduktion med Slånes Dansteater.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Lördag 27 April 15:00 Malmö Skånes Dansteater Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar