Vaudeville – An All-Star Vintage Spectacle

Kristianstad

Tisdag 28 Maj

Fotograf: The DecaVita Sisters

En hejdundrande och helt igenom kvinnlig 1920-tals varieté fylld av förstklassig Dans, Magi, Cirkus, Komedi and All That Jazz! Allt under ledning av världsstjärnorna inom Lindy Hop och Charleston – The DecaVita Sisters
I Vaudeville har vi samlat the crème-de-la-crème av kvinnliga varieté-artister i en sprakande show, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan, närmare bestämt under den epokgörande Jazzeran eller varför inte ”Det glada 20-talet”.

I föreställningen arbetar vi med att på många sätt återskapa en äkta vintage Vaudeville-show, såsom den spelades på just 1920-talet. Vi inkluderar således inte bara cirkus utan även Charleston och Lindy Hop dans, live jazzmusik (piano, sång, tuba, tvättbräda, dragspel, musik-såg) samt varieté, fakirkonster och magi. Konferenciers i föreställningen är The DecaVita Sisters som på ett komiskt, okomplicerat, kärleksfullt och uppsluppet sätt behandlar både lätta och djupa mänskliga frågor dvs precis som en äkta Vaudeville-show.

Biljetter bokas på tele: 044-12 58 20 eller mejl: rosa@kristianstadtf.se

 

Kontaktuppgifter för biljettbokning eller info:
rosa@kristianstadtf.se

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Tisdag 28 Maj 19:00 Kristianstad Teatern, Kristianstad
Läs mer hos arrangören

Taggar