WORKSHOP MED VIKTOR OCH JOHANNA FRÖJD! – Dansstationen

Malmö

Söndag 7 April

I samband med att vi visar Viktor Fröjds FESTEN den 22 och 23 april erbjuder vi en workshop med Viktor och Johanna Fröjd!

Missa inte vårt erbjudande: Föreställning + workshop för 160:-

Johanna Fröjd och Viktor Fröjd, dansare från föreställningen Festen håller workshop. Klassen är öppen för alla, proffs som nybörjare, med eller utan housedansvana. I denna workshop lägger vi fokus på att hitta upplevelsen i dansen. Med housemusik, gung, rytmik, polorytmik och social party steps tar vi oss igenom olika tillstånd, övningar och danser.

VIKTOR FRÖJD
Koreografen och danskonstnären Viktor Fröjd är utbildad vid streetdance-utbildningen på Åsa folkhögskola och har en kandidat i danspedagogik med inriktning street från dåvarande DOCH – Dans och cirkushögskolan i Stockholm. Med sin bas i Malmö, med grund i streetgenren och freestyle, arbetar han i både stora och intima format, ofta med interaktiva upplevelser för publiken.

JOHANNA FRÖJD
Koreografen och dansaren Johanna Fröjd, är baserad i Stockholm. Framförallt är hon inspirerad av house kultur med dess sociala och kulturella kontext och aspekt. Där utforskar hon freestyle dans inom olika fält både sceniskt, på klubb, jam, battle och som pedagog.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 7 April 15:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar