Last call – React Public Performances

Bjärred

Torsdag 8 Augusti

Fotograf: Soja

Gatuföreställning – humor, dans och rörelse kring en telefonkiosk

Lågt batteri, ingen laddare. Vi ser på telefonen med skräck. 0%… den stängs av. Panik! Idag är alla alltid anslutna o tillgängliga för hela världen och samtidigt frånkopplade det som finns omkring. Kommunikationen har utvecklats, socialt beteende har utvecklats, spelreglerna har ändrats.

Last Call är en gatuföreställning som kretsar kring en gammaldags telefonkiosk. Med humor och genom dans, rörelse och fysisk teater ifrågasätter vi hur vi kommunicerar idag, hur vi beter oss i våra umgängeskretsar och hur vi påverkas av våra telefoner, alltid med paralleller mellan “då” och “nu”.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 8 Augusti 15:00 Bjärred Bjärreds torg
Läs mer hos arrangören

Taggar