Flamenco Women’s Tablao

Malmö

Fredag 19 Juli

Upplev Flamenco Women’s Tablao på Pildammsteatern – en passionerad hyllning till flamenco med kvinnliga artister från världen över. En kväll full av kraft och intensitet.

När du kliver in på Pildammsteatern för att se Flamenco Women’s Tablao, möts du av en förtrollande atmosfär av flamenco. En passionerad föreställning med gitarr, sång, handklappningar och flamencodans, där vibrationerna sprider sig genom hela amfiteatern.

Under två år har flamencodansaren Jossette Reilly gjort stor succé på Malmö Sommarscen med Women’s Tablao. Nu samlar hon återigen en ensemble bestående av enbart kvinnor, fulla av flamencons oemotståndliga kraft och energi.

I år välkomnas den norska gitarristen Bettina Flater och den australiensiska slagverkaren Nasrine Rahamane, som båda gör sitt första framträdande med denna ensemble. Tillsammans med den danska flamencosångaren Pepita Rohde och dansarna Pia del Norte, Ann Sehlstedt och Jossette Reilly, lovar de att leverera en kväll med dans och musik på högsta nivå.

Flamenco är en konstform som har sitt ursprung i Andalusien i södra Spanien och har blivit en av de mest välkända dansformerna i världen.

Ordet tablao symboliserar själva platsen för flamencon – en social plats där en kraftfull och intim show med sång, gitarrspel, dans och handklappningar samlas i en ensemble.

Föreställningen är en del av Malmö Sommarscens program.
Alltid utomhus, alltid fri entré.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Fredag 19 Juli 19:00 Malmö Pildammsteatern
Läs mer hos arrangören

Taggar