Sammankomst – Maria Naidu

Malmö

Torsdag 4 Juli - Torsdag 18 Juli

Välkommen att ta del av Sammankomst – en unik dansupplevelse där gemenskap möter glädje. Bli en del av en värld i ständig rörelse med levande musik som bjuder in dig till att delta i dansen, oavsett om du kan dansa eller inte.

Låt dig svepas med i ett hav av kroppar, ljus och skuggor. Upplev hur gränserna mellan dansare och publik suddas ut i en sammankomst av glädje och gemenskap. Låt dig inspireras av kraften i deltagandet och upplev hur det är att vara en del av något som är större än dig själv.

Bakom föreställningen Sammankomst står den Malmöbaserade konstnären och koreografen Maria Naidu. Hon har i över 30 år närt en passion för danskonst och strävat efter att göra den tillgänglig för en bred publik. Sedan hennes debut som koreograf 1989 har Maria Naidu producerat hela 37 egna konstnärliga verk som sammantaget har uppförts i 14 länder på fem kontinenter.

Föreställningen är en del av Malmö  Sommarscens program.
Alltid utomhus, alltid fri entré.

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Torsdag 4 Juli 16:00 Malmö Stortorget
Torsdag 4 Juli 19:00 Malmö Rörsjöparken
Torsdag 18 Juli 16:00 Malmö Enskifteshagen
Torsdag 18 Juli 19:00 Malmö Hyllievångsparken
Läs mer hos arrangören

Taggar