TÅR – KROPPSKLUBBEN

Malmö

Söndag 22 September

Fotograf: Graham Adey

TÅR är en finurlig dansföreställning där vi äntligen får vända upp och ner på kroppens hierarkier och sätta tårna som alltid är längst ner högst upp i ljuset.

TÅR framförs av tjugo tår och två dansare till nykomponerad musik. Musikens egensinniga toner kommer från att tårna själva spelat instrumenten som kompositören skapat musik av. I takt med musiken befinner sig dansarna nära golvet i barnens höjd och nivå genom hela föreställningen. Med inspiration från det lilla barnets rörelser och självklara förhållningssätt till sin egen och andras kroppar dansar vi över golvet. Vi hasar, kryper, ålar, rullar, balanserar, tassar och trippar på tå.

Tårna är individer men också alltid ett kollektiv, en och en men ständigt i kontakt med sina nära och kära. Tår, som efter vi lärt oss gå bär oss genom livet, tar oss nu ner på jorden, får luft under vingarna och flyger ut på dansgolvet!

Datum & tider

Datum Tid Ort Plats Länk
Söndag 22 September 13:00 Malmö Dansstationen Biljetter
Till Biljettförmedling Läs mer hos arrangören

Taggar